Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση πληρωμής της παραγγελίας ή την επιβεβαίωση της αν έχει επιλεγεί η αποστολή με αντικαταβολή. 

Για την Ελλάδα:

Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο του βάρους και υπολογίζετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για την Ελλάδα ξεκινάει από 4,50€ με ΦΠΑ το πρώτο κιλό και αυξάνετε με βάση το βάρος του. Οι αποστολές γίνονται με την DHL. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε για πληρωμή αντικαταβολή, τότε η αποστολή θα γίνει με τα ELTA-COURIER

Δωρεάν Αποστολή

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αποστολής για παραγγελίες που το συνολικό ποσό είναι πάνω από 60€ και υπάρχουν τουλάχιστον 3 προϊόντα που ο Κωδικός Αναφοράς ξεκινάει με τα γράμματα "EP". 

Δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αποστολής για παραγγελίες που η αποστολή θα είναι με αντικαταβολή.

Για το εξωτερικό:

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλο το κόσμο.

Το κόστος υπολογίζετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εξαρτάτε από το βάρος των προϊόντων. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν 2 επιλογές τρόπου αποστολής με διαφορά κόστους αλλά και χρόνου αποστολής.

Έξοδα τελωνείου είναι πιθανό να προκύψουν κατα την παραλαβή των προϊόντων και δεν υπολογίζονται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας. 

Δωρεάν Αποστολή για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αποστολής για παραγγελίες που το συνολικό ποσό είναι πάνω από 100€ και υπάρχουν τουλάχιστον 5 προϊόντα που ο Κωδικός Αναφοράς ξεκινάει με τα γράμματα "EP". 

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο για προϊόντα που είναι ελατωματικά και κατόπιν συνεννόησης σας με εμάς.